El Pessebre Vivent de Manresa d'aquest Nadal se suspèn «per responsabilitat social»

L'acte reuneix més de 2.500 assistents en un sol dia en un muntatge que compta amb més de 250 figurants, a més de tècnics i muntadors

Escena del naixement del Pessebre Vivent del Pont Llarg
Escena del naixement del Pessebre Vivent del Pont Llarg | Pere Fontanals
Redacció
08 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:16h
L’equip de coordinació del Pessebre Vivent del Pont Llarg de Manresa ha estar valorant la seva realització, ja des d'abans de l’estiu, però no ho ha vist viable per les característiques del pessebre i per la incertesa de la situació sanitària, sobretot.

"És un pessebre molt gran. Hem anat creixent any rere any i, últimament, ens movem per sobre dels 2.500 visitants en un sol dia", ha explicat Àngels Serentill, "es veia molta dificultat en poder mantenir eficaçment les mesures de seguretat que estipula una normativa molt canviant, segons l’estat en el que es troba la pandèmia".

El Pessebre de Manresa mou més de 250 figurants, apart de tècnics, muntadors, etc. Voluntaris de totes les edats que fan possible un pessebre intergeneracional.

"No vàrem dubtar a l’hora d’anul·lar la representació d’enguany per salvaguardar la salut de la gent i per responsabilitat social. La salut de la nostra gent ens va fer decidir molt de pressa i el temps ens ha anat donant la raó, malauradament", ha assegurat.

El Pessebre del Pont Llarg estarà present en el canal Pessebres Vivents TV, amb un muntatge fotogràfic i un vídeo que farà reviure el recorregut amb les 25 escenes i el gran mercat.