Ni Torres de Fals, ni Nit Viva, ni Pont Llarg, ni Sant Benet: Els principals pessebres vivents no se celebraran

El coronavirus deixa el Nadal sense pessebres vivents ni recreacions nadalenques a la comarca

Pessebre Vivent del Bages, a les Torres de Fals
Pessebre Vivent del Bages, a les Torres de Fals | Pere Fontanals
08 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:18h
Els principals pessebres vivents i escenes de recreació nadalenca del Bages no se celebraran aquest hivern a causa de les mesures de prevenció del coronavirus. Els muntatges, ja per ells molt complicats de portar a terme, i l'enorme afluència de gent que acostuma a agrupar-se en les representacions han portat les organitzacions dels esdeveniments a deixar-los per al Nadal de 2021.

Així, doncs, la comarca no podrà portar a terme una de les seves activitats més tradicionals com és la d'assistir a les recreacions nadalenques, al costat del fred, el simbolisme i la torrada i el brou.

L'ACR Fals ha anunciat que no portarà a terme el Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals. L'Ajuntament de Fonollosa també ha suspès la Nit Viva, que se celebrava al poble i les masies del municipi. El Pessebre Vivent a Sant Benet de Bages també s'ha suspès. També a Manresa s'ha anul·lat la representació del Pessebre Vivent del Pont Llarg al Poal i Santpedor no portarà a terme el seu pessebre vivent al nucli de la població.

Arxivat a