La programació per a Gent Gran tanca temporada dimecres al Kursaal amb La Principal de la Bisbal

El cicle de Gent Gran, que compta amb el suport de l’Obra Social "la Caixa", proposa un concert de música de cobla

La Principal de la Bisbal actuarà dimecres al Kursaal
La Principal de la Bisbal actuarà dimecres al Kursaal | Promocional
Redacció
07 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:13h
Aquest dimecres, 9 de desembre a les 18h, la sala gran del Kursaal acollirà en concert La Principal de la Bisbal, que oferirà l'espectacle musical Serenata.cat, inicialment previst pel 3 de juny passat però que es va ajornar a causa de la Covid-19. Amb aquest concert es tanca la temporada de la programació per a Gent Gran, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa".

Aquesta proposta de concert sorgeix del projecte La Principal acústica amb el qual, La Principal de la Bisbal  -Creu de Sant Jordi 1988 i Premi Nacional de Cultura 2014- vol rememorar els històrics concerts de finals de segle XIX, anomenats popularment Les Serenates. L'objectiu però, no és mostrar les obres més representatives dels antics concerts de Festa Major, sinó renovar i actualitzar aquest format de concert totalment acústic en formació de cobla.

Per a aquest concert, La Principal de la Bisbal, sota la direcció de Francesc Cassú, presentarà les peces musicals més belles escrites per a orquestra de vent, i les obres líriques de gran dificultat per a les veus solistes.

Queden molt poques entrades per veure La Principal de La Bisbal, que costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner, menors de 25 anys i 6 per als majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.