Un podi i meritoris resultats de l'Avinent Manresa en el retorn a la competició de cros

Toni Baños va quedar segon sub23 en el 54è Cros Internacional Ciutat de Granollers que es va disputar diumenge

Toni Baños, a l'esquerra, després del cros de Granollers
Toni Baños, a l'esquerra, després del cros de Granollers | CAM
07 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:17h
L'atleta de l'Avinent Manresa Toni Baños es va penjar la medalla d'argent en la categoria sub23 i l'equip màster de l'Avinent Manresa va aconseguir la tercera posició en el retorn de la competició de cros després de l'aturada obligada per les mesures contra la pandèmia en el 54è Cros Internacional Ciutat de Granollers que es va disputar diumenge.

En categoria absoluta, la cursa de Toni Baños li va valdre una meritòria tretzena posició amb un temps de 31'14". En la mateixa categoria, Abel Casalí va ser 27è amb un temps de 32'27", en una cursa que van finalitzar 91 atletes.

En la prova absoluta femenina es va imposar l'etíop Likina Amebaw en córrer els 8.000 metres en 27'14". La banyolina Esther Guerrero (New Balance Team), entrenada pel manresà Joan Lleonart, va ser segona amb 27'59" en una prova que no s'adaptava a les seves característiques. Meritxell Soler va ser novena amb 28'47" i Marina Guerrero va entrar 18a amb 30'18", entre les 42 atletes classificades.

En les proves sub20, Bethelhem Manzano va ser quarta en la prova femenina, i Marc Fernandez, dotzè en la categoria masculina.

En la cursa màster, excel·lent quarta posició de Manel Deli en la seva categoria d'edat, 20è amb 15'29"; Sergi Martínez, 38è amb 16'31"; Marc Romero, 68è amb 18'21", i Marc Vallbona, 72è amb 18'33", entre 98 corredors classificats.