La moianesa Carla Ubasart es torna a proclamar campiona d'Espanya de judo absoluta

Ha disputat quatre combats dels quals la semifinal i la final davant la navarresa Jaione Equisoain, que han estat realment durs

Carla Ubasart amb la seva medalla d'or
Carla Ubasart amb la seva medalla d'or | E-7
Redacció
06 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:10h
La moianesa Carla Ubasart s'ha proclamat campiona d'Espanya absoluta de Judo en la categoria de -57 kg aquest dissabte en el Campionat que s'ha celebrat a l'Hotel Marriot Auditorium de Madrid. Ubasart ha disputat quatre combats dels quals la semifinal i la final davant la navarresa Jaione Equisoain, que han estat realment durs. Aquesta judoka formada al Judo Moià (CT Bages-Moianès) i que entrena actualment al CAR de Madrid, és el segon cop que puja a dalt de tot del pòdium estatal absolut.

També hi han participat dues judokes d'Esport-7, concretament Noelia Jardo en -48 Kg i Cristina Juárez en -63 Kg que han competit representant a la Federació Catalana de Judo.

Noelia Jardo ha estat 5ª classificada al perdre el combat pel bronze davant una representant de la federació madrilenya. Anteriorment, s'havia imposat en el primer combat per ippon de contraatac i després havia perdut als quarts de final, donant-li opció a disputar la repesca on ha guanyat a la navarresa en el combat previ al bronze.

Cristina Juárez ha competit a -63 Kg. però no ha pogut passar la primera ronda al perdre el combat davant la representant de Madrid. No ha pogut repescar.
Arxivat a