A temps per presentar les sol·licituds de beca pel postgrau en Comerç i Màrqueting Internacional

La Cambra de Comerç de Manresa subvencionarà un 50% del cost de la matrícula a cinc alumnes del postgrau

Redacció
20 de gener del 2010
La Cambra de Comerç de Manresa manté oberta la convocatòria de les beques per cursar el postgrau en Comerç i Màrqueting Internacional, que es farà a la FUB a partir del mes de març que ve. En total se'n concediran cinc, que subvencionaran un 50% del cost de la matrícula. A més, els estudiants becats passaran a formar part d'una borsa de professionals en comerç exterior que es posarà a disposició de totes les empreses de la comarca que necessitin incorporar personal amb aquest perfil.

Els interessats en optar a una de les beques tenen temps fins el dia 4 de febrer per presentar la seva candidatura. A partir d'aquesta data tindran lloc les proves de selecció, que consistiran en una prova d'idioma i d'actualitat internacional i, en cas de superar-se aquesta fase, en una entrevista personal amb un tècnic de la Cambra. La llista definitiva d'admesos es publicarà el dia 1 de març, i els beneficiaris s'hauran de matricular al postgrau abans del 10 de març. La presentació de candidatures s'ha de fer directament a la Cambra de Comerç de Manresa.

Una aposta per la formació internacional
La Cambra i la FUB impulsen un any més el postgrau en Comerç i Màrqueting Internacional, un programa d'alt nivell que pretén formar especialistes en l'àrea internacional de l'empresa, un perfil cada cop més demanat a causa de la globalització d'economies i mercats. Per accedir-hi cal tenir una titulació universitària, tot i que també hi podran accedir persones que acreditin experiència professional en aquest camp. Cambra i FUB renoven, per desena edició, la seva aposta per la formació internacional a la nostra comarca, amb la voluntat que aquesta es converteixi en una eina al servei de les empreses i professionals del territori.