Nadal

El Casal de Joves de Súria convoca un concurs de fotografia, dibuix i creació de passatemps

Amb dues categories, de 12 a 17 anys, i de 18 a 35 anys

per Redacció, 5 de desembre de 2020 a les 12:56 |
Vista parcial del cartell | AjSú
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Casal de Joves de Súria ha convocat el concurs #Nadalconfinatsúria per a fotografia, dibuix i creació de passatemps. El termini de presentació es perllongarà entre els dies 6 de desembre i 6 de gener.

L'àrea municipal de Joventut ha impulsat aquesta convocatòria amb l'objectiu d'estimular la creativitat del jovent de la vila a través d'una activitat participativa que es pugui desenvolupar dins de les limitacions de les actuals mesures de prevenció anti-Covid.


El concurs s'adreça a tot el jovent de la vila, d'edats compreses entre 12 i 35 anys. Totes les propostes participants hauran de ser de creació pròpia o lliures de drets. També caldrà tenir el permís d'utilització de la imatge de les persones que apareguin en les creacions presentades.

Les bases estableixen dues categories, en funció de l'edat de les persones participants: de 12 a 17 anys, i de 18 a 35 anys. Els premis estan relacionats amb les diferents modalitats del concurs, i en algunes de les categories s'obtindran vals de compra per als establiments adherits a la Unió de Botiguers de Súria.


- Bases del concurs

 

Participació