Súria ha celebrat aquest divendres la Festa de Santa Bàrbara

L'alcalde i altres membres de la corporació han participat en els actes de la Festa organitzada pel comitè d'empresa d’ICL-Súria,

Imatge de l’acte celebrat a l’entorn del Monument a la Mineria
Imatge de l’acte celebrat a l’entorn del Monument a la Mineria | AjSú
Redacció
04 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:01h
L'alcalde de Súria Albert Coberó i altres membres de la corporació municipal han participat aquest divendres en els actes de la Festa de Santa Bàrbara, patrona de la Mineria. El programa d'activitats, organitzat pel comitè d'empresa d'ICL-Súria, s'ha vist enguany reduït a causa de les mesures de prevenció anti-Covid.

La celebració de la Festa de Santa Bàrbara s'ha iniciat cap a les 8.30 h amb l'ofrena floral al monument a la Mineria com a homenatge a totes les generacions de miners suriencs, especialment a les persones que han perdut la vida a la mina.

Després de l'ofrena floral, el president del comitè d'empresa, Oscar Martínez, ha fet un parlament adreçat a les persones assistents. L'acte ha acabat amb l'himne a Santa Bàrbara i una galejada a càrrec dels Trabucaires del Tro Gros.

Posteriorment, l'Església Parroquial de Sant Cristòfol ha acollit la tradicional missa en honor de la patrona de la Mineria.
Arxivat a