La Residència de Cardona rebrà suport de la Fundació Sant Andreu Salut

Oferirà suport en totes les àrees d'actuació, però amb una especial atenció en l'àmbit assistencial i a la direcció de la residència

Residència de Cardona
Residència de Cardona | RCardona
Redacció
04 de desembre del 2020
Actualitzat a la 13:34h
La Residència de Cardona i Sant Andreu Salut (SAS) han signat un conveni de col·laboració pel qual Sant Andreu Salut oferirà una estreta col·laboració i suport a la Fundació Residència Tercera Edat Sant Jaume de Cardona. El suport que ofereixi SAS anirà adreçat a totes les àrees de l'entitat cardonina, però es prestarà una especial atenció en l'àmbit assistencial i un suport continuat a les necessitats de la Direcció de la Residència. 

El conveni de col·laboració arriba després que la Fundació Residència Tercera Edat Sant Jau­me de Cardona sol·licités assessorament i suport durant alguns moments de la pandèmia de covid-19. Fruit d'aquesta relació de col·laboració, les dues entitats han acostat posicions i han determinat que SAS presti suport de manera continuada a la Residència de Cardona. L'acord té més sentit que mai, ja que arriba en un moment especialment complex i incert, que afecta direc­tament l'entorn social i de salut. Aquest fet implica necessàriament una gestió i implementació d'unes estratègies i plantejaments més creatius i amb una anàlisi de context amb un prisma di­ferent del que s'ha fet fins ara.
 
El suport de SAS cap a la Residència de Cardona contempla aquestes cinc grans àrees: 

- Incorporació de la direcció de la Residència Tercera Edat Sant Jaume de Cardona al Grup de Treball (GT) de les directores de l'àmbit dependència de SAS. 
- Acompanyament en els processos de suport (gestió del sistema de qualitat, participació en auditories i assessorament en la gestió de compres i proveïdors). 
- Gestió de les persones de l'organització (formació, pràctiques, etc.). 
- Servei de suport arquitectònic (assessorament arquitectònic per a possibles readaptacions d'espais). 
- Suport, assessorament i acompanyament en tots els aspectes de l'àmbit econòmic- finan­cer. (Implementació del pla de viabilitat del centre). 

Totes aquestes línies de treball acabaran donant lloc a un gran ecosistema d'aprenentatge i co­neixement viu que es desenvoluparà dins l'organització i connectarà tot l'equip, agents i perso­nes, per aconseguir la missió de l'equipament.
Arxivat a