El Cedem ofereix els darrers cursos de l'any per a emprenedors i empreses

La franquícia com a model de negoci i el web de disseny gràfic Canva són les dues propostes gratuïtes que es faran en línia

Redacció
04 de desembre del 2020
Actualitzat a la 13:30h
El Centre de Desenvolupament Empresarial de l'Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest desembre els dos darrers cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l'objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

La formació programada posa el focus en la franquícia com a model de negoci i la utilització del programa de disseny gràfic Canva.

Cursos

Dijous, 10 de desembre, de 10 a 11.30 h

La Franquícia com a model de negoci. Una opció a contemplar a l'hora de plantejar-se iniciar un negoci. De la mà d'Ingrid Rahola, cofundadora de l'empresa Llagurt, i consultora de Responsabilitat Social Empresarial, explicarà que és una franquícia i el seu funcionament.

Les persones interessades es poden inscriure aquí.


Dimarts 15 de desembre, de 10 a 13.00 h

- Disseny gràfic amb Canya per al nostre negoci. Aprèn a dissenyar posts, anuncis i altres materials gràfics que necessitis per vendre online o per promocionar el teu negoci a les xarxes. A càrrec de Marc Vilaplana. És requisit necessari tenir un perfil obert a Canva.

Les persones interessades es poden inscriure aquí.