Nadal

Els Trullols Parc celebra la setena edició de la Festa Infantil, en format streaming

per Redacció, 3 de desembre de 2020 a les 20:31 |
Pep Callau conduirà la festa dels Trullols Parc | Promocional
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació d'Empresaris d'Els Trullols Parc presentarà aquest divendres el primer episodi de la Festa Infantil que cada any organitza per Nadal. Enguany a causa de la situació provocada per la Covid es realitzarà per streaming. És una aposta de l'Associació d'empresaris per no deixar les nenes i els nens sense festa i per donar suport al mon cultural. 

La festa s'articula en tres programes de contingut audiovisual especialment adaptat per als més petits. Aquests programes s'emetran pel Facebook i el canal de YouTube d'Els Trullols Parc els divendres 4, 11 i 18 de desembre a les 6 de la tarda. Aquests tres programes, un cop estrenats, seran accessibles per a tothom tant a les xarxes socials com al canal de YouTube. 


La festa serà conduïda pel pallasso Pep Callau, acompanyat de Lluís Alba (Els Pepsicolen) i comptarà amb les actuacions del Mag Pol i del divulgador científic Miquel Sureda. A cada programa, tant el mag com el científic, proposaran als petits espectadors reptes que podran fer a casa durant la setmana.

L'Associació premiarà als participants amb vals regals que es podran bescanviar per productes o serveis als establiments col·laboradors de la zona d'Els Trullols. Per accedir als premis només caldrà que comparteixin les fotografies o els vídeos, on se'ls vegi fent aquests reptes etiquetant les xarxes socials d'Els Trullols. (Facebook, Instagram o Twitter). 


Els noms dels guanyadors/es s'aniran publicant cada setmana als perfils de les xarxes socials de l'entitat. 

 

Participació