Comencen les obres d'urbanització del vial principal del polígon La Pobla Nord de Súria

El pressupost d'aquestes obres d'urbanització és de 180.000 euros

Obres al polígon La Pobla Nord de Súria
Obres al polígon La Pobla Nord de Súria | AjSú
Redacció
03 de desembre del 2020
Actualitzat a les 19:57h
Les obres d'urbanització del vial principal del polígon La Pobla Nord de Súria han començat aquesta setmana com a primera actuació del pla de millora de polígons, que es desenvoluparà a les principals àrees empresarials de la vila. Aquestes obres d'urbanització al polígon La Pobla Nord tindran una durada aproximada de dos mesos.

L'actuació iniciada aquesta setmana es proposa arranjar el vial principal d'accés del polígon, renovar la xarxa d'aigües pluvials i crear una nova zona d'aparcament per a camions.

El pressupost d'aquestes obres d'urbanització és de 180.000 euros, IVA inclòs. L'empresa constructora adjudicatària és Voracys SL (Sant Cugat del Vallès).

El pla de millora de polígons és una iniciativa de les àrees de Promoció Econòmica i Urbanisme de l'Ajuntament, amb el suport de l'àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona. Els objectius principals del pla són la millora de l'accessibilitat, la mobilitat, l'estalvi energètic i les xarxes de serveis existents als polígons de la vila.

En els darrers mesos, les àrees municipals de Promoció Econòmica i Urbanisme han mantingut reunions informatives amb l'empresariat dels polígons per tal de donar informació sobre el pla de millora i recollir opinions i suggeriments per al seu desenvolupament.

El passat mes de juliol es va acabar el període d'exposició pública de tres projectes inclosos en el pla de millora de polígons: millora de l'accessibilitat i zones d'aparcament al polígon La Pobla Nord, millores puntuals en l'accés al polígon Abadal i urbanització del darrer tram del polígon de Joncarets.
Arxivat a