Escena

«L'home és feble», una sarsuela amb segell manresà, danses urbanes i fusió musical, diumenge al Kursaal

L'espectacle, que es podrà veure a les 6 de la tarda a la sala gran, és una coproducció de la Fira Mediterrània i del Festival FABA

per Redacció , 3 de desembre de 2020 a les 11:45 |
«L'home és feble» es representarà a Manresa diumenge | Promocional
La sala gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 6 de desembre a les 18h, ‘L'home és feble', una sarsuela del segle XIX adaptada al segle XXI que combina danses urbanes, fusió musical, veus líriques, doblatge en viu i teatre gestual. Un muntatge amb segell manresà que interpretarà el quartet musical Clazzics (Adrià Mas, Joel Díaz, Ricard Cots i Nil Moreno), les vocalistes Ainhoa Aguilar i Laia Mata, un grup de ballarins liderats per Júlia Isanta i sota la direcció de Joel Díaz i Maria Voronkova.

En aquesta història, la Tecla, criada de Don Luciano, es troba parlant amb Pascuala, que la galanteja. Ella, tot i que no li troba atractiu, està desitjosa de casar-se. Comenten que l'amo es sent sol i avorrit perquè la seva senyora, que està malalta, ha fet un viatge perquè la visitessin diferents metges. Una obra pensada per fer gaudir a tots els públics d'una manera multi-artística dinàmica i divertida amb una història plena d'embolics amorosos.


Aquest muntatge es va estrenar a l'Anònima de Manresa l'octubre del 2019, en una coproducció de la Fira Mediterrània i del Festival FABA (Festival Artístic del Barri Antic de Manresa). 

Les entrades per veure l'espectacle, es poden comprar a les taquilles del Kursaal (matins de dimarts a dissabte d'11 a 13h i tarda de 18 a 20:30 h) i per internet. Tenen un preu de 15 euros, 12 euros amb el carnet Galliner i 10 euros per als menors de 25 anys). 


Durant el concert s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

 

Participació