«Kràmpack», la comèdia de Jordi Sànchez, es podrà veure dissabte al Teatre Conservatori

Aquest serà el primer espectacle que acollirà el Teatre Conservatori després del tancament motivat per la segona onada de la Covid-19

«Kràmpack» es va haver de suspendre per la pandèmia
«Kràmpack» es va haver de suspendre per la pandèmia | Promocional
Redacció
03 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:43h
El Teatre Conservatori tornarà a obrir les portes aquest dissabte, 5 de desembre a les 20h, amb la representació de Kràmpack, la comèdia de Jordi Sànchez que arriba a Manresa en una nova versió interpretada per Àlex Ferré, Mikel Iglesias, Jaume Casals i Lídia Casanova.

El Pau, el Xavi i el José Luis han decidit anar a viure junts. El pis té quatre habitacions. Necessiten, per tant, una persona més: la Berta. Quin problema hi ha? La Berta és l'ex del Pau, i al Xavi i al José Luis els agrada. Tot i això, el Xavi i el Pau no s'hi estan de fer un Kràmpack de tant en tant. Només per passar-s'ho bé. De bon rotllo. Rotllo amic. No va de sexe, ni va d'amor… Oi que no? 

Kràmpack, el debut com a dramaturg de Jordi Sànchez, torna a la cartellera després de més de 20 anys sense ser-hi present, dirigida per Pep Anton Gómez. L'espectacle original, protagonitzat en el seu moment per Joel Joan, el propi Jordi Sànchez, Mònica Glaenzel / Ester Formosa i Eduard Fernández ja es va poder veure al teatre Conservatori l'any 1995

Les entrades per veure l'espectacle, es poden comprar a les taquilles del Kursaal (matins de dimarts a dissabte d'11 a 13h i tarda de 18 a 20.30 h) i per internet. Tenen un preu de 20 euros, 18 euros amb el carnet Galliner, majors de 65 anys i 6 euros per als menors de 25 anys). 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.