El terreny de futbol 7 annex al Camp de les Cots, adequat per a la pràctica del Tir amb Arc

L'entitat Club Tir amb Arc Manresa hi desenvoluparà la seva activitat

Entrenaments del Club Tir amb Arc Manresa
Entrenaments del Club Tir amb Arc Manresa | AjM
Redacció
03 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:33h
L'Ajuntament de Manresa ha realitzat obres d'adequació al camp annex de futbol 7 al Camp Municipal de les Cots per tal que l'entitat Club Tir amb Arc Manresa hi pugui desenvolupar la seva activitat. La ciutat guanya, així, una nova modalitat esportiva per practicar.

Tant el Camp Municipal de les Cots com el seu annex de futbol 7 han rebut les homologacions pertinents por poder actuar com a galeria de tir amb arc a l'aire lliure. El camp principal ocupa una superfície de 6.120 metres quadrats i l'annex de 1.620 metres quadrats. Tots dos tenen paviment de sauló. Així doncs, l'equipament podria arribar a acollir competicions d'uns 100 tiradors a la distància de 90 metres, utilitzant el camp gran, i competicions d'uns 48 tiradors sobre la distància de 50 metres amb 12 dianes.

Aquesta última configuració del camp de tir amb arc, sobre una distància màxima de 50 metres en el camp annex, és la que utilitzarà habitualment el Club de Tir amb Arc per realitzar la seva tasca de difusió i promoció d'aquest esport, adreçat a infants des de 8 anys fins a persones de 70 anys o més, atenent que per a la seva pràctica no es requereix de cap condició física exigent.

L'Ajuntament també ha col·locat una tanca opaca de xapa de 2 metres d'alçada per separar de forma segura els dos camps que estan situats en paral·lel. D'aquesta manera, es permet que simultàniament es pugui utilitzar el camp de futbol 11 per part de l'ONG DIAPO i el Club de Futbol de la Font dels  Capellans, que també són usuaris de l'equipament.

El Club Tir amb Arc Manresa té 4 anys de vida i no disposava d'una instal·lació fixa per poder entrenar. L'entitat, que està afiliada tant a la Federació Catalana de Tir amb Arc com a la Real Federación Española de Tiro con Arco, disposa de tècnics homologats per a la realització dels corresponents cursos d'iniciació i perfeccionament.