La companyia de dansa urbana Brodas Bros torna divendres al Kursaal

Màppings, projeccions i làsers en el nou espectacle "Around the world"

Els Brodas Bros tornen al Kursaal
Els Brodas Bros tornen al Kursaal | Promocional
Redacció
03 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:48h
La companyia de dansa urbana Brodas Bros tornarà aquest divendres a les 20h a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa amb Around the world, un muntatge per fer-nos viatjar per tot el món.

Un gran quadern de viatges inunda l'escenari amb un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires internacionals que han fet arreu del món: Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i Xina. 

En aquest espectacle veurem uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics però també molt humans i sensibles visiten el Kursaal de Manresa amb aquest espectacle ple de mappings, projeccions interactives, làsers, dansa aèria, vestuari de leds… Una combinació de dansa, llum, tecnologia i música sorprenent!

Les entrades per assistir a l'espectacle de Brodas Bros tenen un preu de 18€ (15€ majors de 65 anys i Carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d'11 a 13h i de 18 a 20.30h) o a www.kursaal.cat.

Durant el concert s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.