El veïnat de Súria es queixa pels continus talls de subministrament elèctric de les darreres setmanes

Endesa informa l'Ajuntament que portarà a terme treballs per resoldre els problemes

Redacció
02 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:34h
Endesa ha informat l'Ajuntament de Súria que el proper dissabte 12 de desembre portarà a terme un tall elèctric programat per tal d'efectuar els treballs necessaris per resoldre els problemes de subministrament que s'han registrat a Súria en les darreres setmanes. Aquesta informació ha estat facilitada a instàncies de l'Ajuntament, davant del malestar generat a la vila per aquestes freqüents interrupcions.

Segons els responsables empresarials consultats, Endesa informarà properament de la durada, l'horari i el sector en què es produirà aquest tall elèctric programat. Per la seva part, l'Ajuntament ha traslladat al grup elèctric les nombroses queixes que s'han produït a la vila a causa de l'esmentat problema.

Els talls de subministrament de les darreres setmanes han tingut habitualment una durada curta, molt sovint en una mateixa franja horària, i han afectat simultàniament diferent barris de la vila. El problema es va començar a detectar després de l'avaria que una bona part del nucli urbà va patir el passat 20 d'octubre durant vàries hores, i que ja va generar una queixa per part de l'Ajuntament.

Les gestions de l'Ajuntament per tal d'obtenir una resposta d'Endesa sobre els microtalls s'han intensificat en els darrers dies, a la vista de la persistència del problema.

En cas d'incidència greu per talls de subministrament elèctric, es recomana el següent:

- Si es depèn d'algun suport vital elèctric, com respiradors assistits o llits elèctrics que hagin deixat de funcionar, o s'han quedat tancats a l'ascensor, entre d'altres situacions similars, cal trucar la Policia Local (telèfon 93.869.64.00).
- Les comunicacions d'incidència han de ser realitzades a la mateixa companyia subministradora (telèfon 800.760.706). Cal dir el propi DNI o NIF, i el motiu de la trucada (per exemple, ‘tall de corrent'). Us facilitaran un número d'incidència que cal anotar i guardar per a possibles futures reclamacions.
Arxivat a