La sala Voilà reprèn la seva activitat el 4 de desembre amb una programació amb caps de cartell

El Niño de la Hipoteca, Miquel Abras, Roger Mas, Dani Flaco o Marc Parrot són alguns dels artistes que actuaran a la sala manresana

Redacció
02 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:26h
A causa de la situació ocasionada per la Covid-19, el Voilà Cafè-Teatre de Manresa va haver de suspendre la programació de concerts que tenia prevista des del mes de març, amb la intenció de recuperar-la quan la normativa permetés reprendre l'activitat.

Després d'un primer intent d'obertura al mes d'octubre en el que va actuar el guitarrista de Joaquín Sabina, Pancho Varona i el cantauror Jofre Bardagí, el Voilà va haver de tornar a tancar i suspendre la programació per les noves restriccions.

El pròxim 4 de desembre tornarà la música en directe al Voilà i ho fa amb una programació atrevida i carregada de caps de cartell. Ara, tot i la incertesa del moment, el Voilà presenta una programació atrevida que comença el 4 de desembre amb El Niño de la Hipoteca. L'endemà, el duet del Bages Su&Si portarà les seves versions a la sala manresana.

Miquel Abras actuarà el dia 11 de desembre i ho farà per presentar el seu Fills del mar Tour. L'endemà, 12 de desembre serà el torn de la música optimista de Guillem Roma. Diumenge 13 de desembre, Roger Mas presentarà un espectacle especial i fet a mida per aquest concert.

L'humor de Quim Vila arribarà al Voilà el 17 de desembre amb un nou espectacle i l'endemà divendres 18 l'ex cantant de Whiskyn's, Joan Masdéu presentarà el seu disc a Manresa La Flor del Panical.

Durant les festes de Nadal la programació de música en directe segueix amb Damià Olivella el 25 de desembre, el tradicional concert de Sant Esteve amb Dani Flaco, el 26 de desembre i Marc Parrot presentant Refugi el diumenge 27 de desembre.

La sala compta amb un aforament reduït i ha refet els seus horaris programant tots els concerts abans de les 8 del vespre. Ara també s'oferirà l'opció de picar alguna cosa abans, durant o després de cada concert.