Arrenquen els treballs de construcció de la nova escola La Serreta de Santpedor

Els treballs costen prop de 3 milions d'euros i permetran disposar d'un nou equipament amb capacitat per a 225 alumnes

Obres per a la futura escola La Serreta
Obres per a la futura escola La Serreta | AjStp
Redacció
02 de desembre del 2020
Actualitzat a les 20:47h
Les màquines ja han començat a treballar aquest mes de desembre en les obres de construcció de la nova escola de La Serreta. Les obres que du a terme la Generalitat es fan en un solar al carrer Prat de la Riba cantonada amb Pau Casals, de cessió municipal. Aquest espai és al costat d'on actualment hi ha les cargoleres del centre de primària. El projecte té un cost de prop de 3 milions d'euros i ha d'estar acabat en un termini màxim de tres anys.

Abans d'aquest inici d'obres, l'Ajuntament de Santpedor ja ha fet millores en un pati al costat de l'actual escola que facilitarà l'accés de l'alumnat al centre i farà les funcions de pati de l'escola de manera temporal.

Capacitat per a 225 alumnes

El nou centre serà d'una sola línia educativa amb 2.320 metres quadrats i capacitat per a 225 alumnes. Serà eminentment de planta baixa més un pis i en alguns punts disposarà de fins a tres nivells per adequar-se al desnivell del terreny. Segons ha dibuixat l'estudi d'arquitectura, la futura Serreta tindrà un espai d'educació infantil apte per a 55 nens i nenes repartits en tres aules, lavabos per a nens i mestres, aula de psicomotricitat, tutoria i magatzem. En l'espai destinat a educació primària hi haurà 10 aules, 6 per als cursos més una de desdoblament, una de reforç, una aula específica i una d'informàtica. També tindrà cuina, magatzem i lavabos.

Els espais comuns es disposen de manera diferenciada amb espai polivalent amb vestidors, magatzem i un escenari. A més, espais de serveis i l'espai reservat per a administració del centre, consergeria i AFA.
Arxivat a