Gent fent Poble critica «el nul interès» pel Consorci de l'Agulla que tenen els governs de Manresa i Sant Fruitós

Recorda que no s'han convocat les Juntes Generals que tocaven el 26 de juny i el 27 de novembre

Joan Carles Batanés, cap de Gent fent Poble
Joan Carles Batanés, cap de Gent fent Poble | AjSFB
Redacció
02 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:42h
El grup municipal de Gent fent Poble de sant Fruitós de Bages ha emès un comunicat on es queixa que l'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñán, com a presidenta, també, del Consorci Urbanístic de l'Agulla, no ha convocat la Junta General d'aquest organisme dins de les dates previstes.

En la passada Junta General del mes de març, es fixava el calendari de sessions ordinàries de la pròpia junta el 26 de juny i el 27 de novembre. Gent fent Poble denuncia que, tot i ser una decisió presa per unanimitat, ha passat aquesta data sense que Mazcuñán hagi convocat la junta. Sobre la junta del mes de juny, el grup municipal entén que els governs de tots dos municipis es trobaven "el ple canvi d'alcaldia", però tampoc no es va convocar més endavant quan ja s'havia pres possessió dels càrrecs.

Gent fent Poble reclama a la presidenta del Consorci, Àdria Mazcuñán, i al vicepresident del Consorci, Marc Aloy, que compleixin els acords presos i que respectin la voluntat de la majoria decidida de forma democràtica i unànime en una Junta General. "Des del mes de juny que tenen els càrrecs i fins al mes de novembre han tingut temps suficient de planificar, convocar i celebrar les Juntes Generals", exposen. "Amb aquesta actitud mostren el nul interès que tenen per aquest Consorci", sentencia Gent fent Poble.