Nadal

Mura s'adapta a la pandèmia i ofereix una visita virtual dels seus tions

L'Ajuntament ha realitzat una visita virtual en 360 graus que permetrà als infants visitar i trobar els tions

per Redacció , 2 de desembre de 2020 a les 11:40 |

L'Ajuntament de Mura ha cancel·lat la Festa del Tió d'aquest 2020 degut a la situació i les restriccions provocades per la pandèmia del coronavirus i no col·locarà tions aquest any. Malgrat això, i per tal de que els nens i nenes no perdin la il·lusió, ha realitzat una visita virtual en 360 graus que permetrà als infants visitar i trobar els tions que s'amaguen pel poble.


Amb l'ajuda del Follet de Nadal de Mura, els nens i nenes buscaran els tions i coneixeran la història i característiques del municipi i, si estan atents a les seves explicacions i responen a les preguntes correctament, aconseguiran un diploma del Tió de Mura. En aquest enllaç es pot accedir al tour virtual realitzat per l'Ajuntament de Mura i produït per Pinstudio.cat amb la col·laboració d'Artrip Experience i Els Forns de Mura i la participació dels comerços del poble.

La Festa del Tió de Mura és una festa consolidada que atreu centenars de visitants durant els mesos de desembre i gener a Mura. Per garantir la seguretat de tothom i respectar les mesures imposades per la situació del Covid s'ha cancel·lat i no es col·locaran tions aquest 2020 per evitar la massificació del poble produïda per la festa aquests últims anys.

 

Participació