turisme

Cardona reobrirà dilluns la Muntanya de Sal i el servei de visites guiades al Castell

Ja es poden comprar les entrades per a les visites guiades i teatralitzades a la muntanya de sal i al castell

per Redacció , 1 de desembre de 2020 a les 20:14 |
Jornada de formació a la Muntanya de Sal | CCBages
La Fundació  Cardona  Històrica i l'Ajuntament de Cardona han acordat la reobertura del Parc Cultural de la Muntanya de Sal, el servei de visites guiades al conjunt monumental del Castell de Cardona i l'atenció al públic a l'Oficina de Turisme a partir de dilluns 7 de desembre. D'aquesta manera, Cardona recupera part important de la seva activitat turística adaptada a les noves circumstàncies i amb un dispositiu de prevenció i seguretat especial.  

La reobertura es seguirà realitzant com en els darrers mesos garantint totes les mesures de protecció tant per al personal que hi treballa com per als visitants, mitjançant un protocol específic dissenyat pels diferents equipaments per fer viable l'activitat.


Ja es poden adquirir via online les entrades per a la realització de les visites guiades i teatralitzades a la  Muntanya de Sal i al Castell de Cardona, a través del portal de Cardona Turisme.

D'aquesta manera, la Fundació Cardona Històrica presenta una Campanya de Nadal adaptada però que pretén fomentar les reserves als hotels, allotjaments rurals, hostals i habitatges d'ús turístic de Cardona, i alhora dinamitzar la restauració i el comerç local.  


La reobertura anirà acompanyada d'accions promocionals a diferents mitjans i plataformes per tal de promocionar Cardona com a destinació tranquil.la, atractiva, segura i de qualitat.

 

Participació