Es crea l'Associació d'Empreses de Sallent, Cabrianes i Cornet

Joel Lozano, d'Autocars HT SL, en serà el primer president

Reunió telemàtica de constitució de l'associació d'Empreses
Reunió telemàtica de constitució de l'associació d'Empreses | AESCC
Redacció
30 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:28h
Neix l'Associació d'Empreses de Sallent, Cabrianes i Cornet fruit de diferents trobades el mes de juliol entre el teixit empresarial del municipi i l'Ajuntament de Sallent amb l'objectiu d'impulsar la creació d'aquesta entitat que aglutina l'activitat econòmica dels tres nuclis del municipi.

Després que durant els mesos d'agost i setembre, diferents empresaris, en representació de les zones d'activitat econòmica del municipi, han dut a terme vàries reunions per crear l'associació del municipi, aquest grup impulsor d'empresaris va formalitzar la creació d'aquesta entitat.

La primera junta directiva està formada per Joel Lozano com a president (Autocars HT SL), Miquel Àngel Romero com a vicepresident (MCBride SA), Carles Freixa com a secretari (Containers del Berguedà) i José Luís Barba com a tresorer (Grup Gamma SA)

Els vocals són Carles Calveras (Pintures Calveras SL), Joan Climent (Climesa SA), Ivette Farré (MundoMobilHome SL), Carlos Muñoz (CM Soldaduras Especiales), Natàlia Sangiao (Transformados Mecánicos de Precisión SL), i Josep Vilaró (Mecànica Vilaró SL).

A partir d'ara, l'Associació d'Empreses de Sallent, Cabrianes i Cornet, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sallent, durà a terme diferents accions per donar a conèixer l'entitat entre el teixit empresarial i impulsar millores per a les zones d'activitat empresarial.

El president, Joel Lozano, destaca "l'oportunitat de tenir una entitat que sigui la veu de les necessitats i inquietuds del món empresarial del municipi", i afegeix que "la interlocució amb les diferents administracions públiques territorials i altres entitats, ens ajudarà a donar visibilitat a un municipi amb teixit empresarial molt variat".

En breu, l'entitat iniciarà les comunicacions amb les empreses del municipi per informar de les propostes d'accions que es duran a terme a partir d'ara i amb la voluntat d'escoltar tot el teixit empresarial del municipi, impulsar accions per al proper any, amb col·laboració també de l'Ajuntament de Sallent. 

Davant la situació de pandèmia no ha sigut possible dur a terme les trobades empresarials que es van plantejar. En aquest sentit, el president comenta que "una de les línies de treball de l'entitat és promocionar el coneixement del teixit empresarial del municipi, però davant l'excepcionalitat de la situació, de moment no s'han pogut dur a terme, tot i que des de l'associació es treballa, ara mateix, amb projectes de valor, com ara la instal·lació de plafons informatius a les zones industrials, disseny d'una enquesta de necessitats que permetrà iniciar l'any 2021 amb línies de treball concretes".