El Manresa FS ha de suar per derrotar un experimentat Penya Esplugues (8-5)

Els manresans, que sempre han anat per davant, no han establert diferències fins als últims minuts

28 de novembre del 2020
Actualitzat a les 23:34h
El Manresa FS ha derrotat aquest dissabte el Penya Esplugues (8-5) en un partit amb un resultat enganyós que ha estat més igualat del que sembla. Tot i així, el conjunt visitant mai no ha anat per davant al marcador.

Inici de partit amb un cent per cent d'efectivitat local amb gols de Corvo de tir exterior i de Èric Castillo de jugada personal. El partit transcorria amb una defensa alta del Penya Esplugues per tal de dificultar la sortida inicial dels manresans. En una acció puntual, Guille ha reduït diferències en el marcador en jugada combinativa deixant el partit molt obert. Amb el partit de tu a tu, altre cop Èric Castillo ha donat una certa tranquil·litat al Manresa FS al marcar el tercer a punt del descans.

A la represa s'han succeït molts esdeveniments. Només iniciar-se el segon temps ha estat Patri qui, amb dos gols, posava el partit empatat a tres. El Manresa FS no estava segur d'ell mateix, amb un joc irregular sense ser el de les millors tardes. Amb el partit equilibrat, Corvo de penal ha avançat els locals i poc desprès Pep Costa ampliava les diferències amb un cinquè gol.

A set minuts del final els àrbitres han assenyalat un penal en contra dels manresans que Alejandro ha transformat reduint diferències. Amb el partit en perill. ha entrat Josan en joc per salvar els mobles i en una acció individual ha tornat a deixar les coses al seu lloc amb el marcador a 6-4.

Amb el conjunt visitant amb joc de porter jugador, Patri ha reduït diferències després que Aleix introduís la pilota a la seva pròpia porteria. El Penya Esplugues creava perill amb aquest sistema però el Manresa FS ha sentenciat a la sortida d´un corner i després Corvo en jugada individual a porta buida.

El proper partit de lliga del Manresa FS es jugarà a Salou diumenge a les 12 del migdia.

Manresa FS: Aleix, Eric Castillo, Josan, Asis i Corvo; Noguera, Santa, Nil, Manu, Pep, Gerard i Adil.

AE Penya Esplugues: Armiñano, Aldo, Alejandro, Patri, Lindez; Fontecha, Mariano, Guille, Oriol, Yago, Alex, Lucas, Garcia.

Àrbitres: Jordi Boleda i Carles Estruch

Gols: 1-0 Corvo m 1, 2-0 Eric Castillo m 4, 2-1 Guille m 13, 3-1 Eric Castillo m 20, 3-2 Patri m 23, 3-3 Patri m 24, 4-3 Corvo m 24 penal, 5-3 Pep Costa m 28, 5-4 Alejandro m 33 penal, 6-4 Josan m 34, 6-5 Patri m 34, 7-5 Asis m 40 i 8-5 Corvo m 40.