La Policia Local de Sant Fruitós realitza jornades d'educació viària als alumnes del municipi

Els alumnes han après comportaments i hàbits cívics a la via pública i també a valorar la prevenció

Jornada de mobilitat segura a l'escola Paidos de Sant Fruitós
Jornada de mobilitat segura a l'escola Paidos de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
27 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:15h
Agents de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages han realitzat dues sessions d'educació viària als alumnes de 5è i 6è de primària de l'escola Paidos en el marc del programa Mobilitat Segura.

Durant aquestes jornades educatives, que s'han realitzat aquest dimecres i dijous, els alumnes han après comportaments i hàbits cívics a la via pública i també a valorar la prevenció per tal d'evitar situacions de risc.

Els agents policials del municipi els han explicat a l'aula les normes bàsiques que s'han de dur a terme a la via pública tant quan es desplacen a peu com quan ho fan amb bicicleta, patinet o amb vehicle familiar.

La següent sessió que es desenvoluparà, permetrà als alumnes portar a la pràctica els conceptes apresos a través d'un parc mòbil, on els nens i nenes amb la seva bicicleta o patinet realitzaran un itinerari segur acompanyats pels agents.

El consistori està treballant per tal de realitzar el programa de Mobilitat segura amb els alumnes de cicle superior de les escoles Monsenyor Gibert i Pla del Puig.