Diumenge, «Beatles for Kids», cita amb la música del quartet de Liverpool al Kursaal

Un espectacle per a públic familiar a càrrec de la companyia Abbey Road

Companyia Abbey Road que portarà a terme l'espectacle
Companyia Abbey Road que portarà a terme l'espectacle | Promocional
Redacció
26 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:04h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest diumenge a les 18h Beatles for kids, un espectacle creat per Abbey Road, una de les millors bandes tribut als Beatles de tot el món. En aquest concert-espectacle, adreçat especialment per al públic familiar, oferiran un viatge per les millors cançons de la mítica banda britànica.  

Un concert interactiu en què una presentadora, fan dels Beatles, explicarà, ballarà i animarà el públic a participar en les cançons. Una proposta per compartir els clàssics del quartet de Liverpool. Un espai per cantar, ballar i gaudir d'un moment musical amb tota la família, xics i grans amb una banda formada per Jonathan Gimeno (Paul MacCartney) al baix, veus i teclats, Jordi Expósito (John Lennon) a la guitarra, veus i teclats; Ferran Corbalán (George Harrison) a les guitarres i veus; Carlos Moreno (Ringo Star) a la bateria i veus, i Emma Bassas, que fa de presentadora.

Les entrades per veure l'espectacle, es poden comprar a les taquilles del Kursaal (matins de dimarts a dissabte d'11 a 13h i tarda de 18 a 20.30 h) i per internet. Tenen un preu de 15 euros, 12 euros amb el carnet Galliner, majors de 65 anys i 10 euros per als menors de 25 anys).