Un Manresa FS al complet rebrà dissabte el Penya Esplugues al Pujolet

Els manresans volen mantenir la ratxa de victòries en lliga

El Manresa FS suma els últims partits com a victòries
El Manresa FS suma els últims partits com a victòries | MFS
Redacció
26 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:18h
En la sisena jornada de lliga, el Manresa FS jugarà dissabte (18h) a casa després de fer-ho a fora en dues ocasions consecutives amb victòries en tots dos partits, Barceloneta i Mar Dènia. En aquesta ocasió serà la Penya Esplugues l'equip que visita el Pujolet, un equip recent ascendit a la categoria desprès d'haver superat el play off d'ascens en plena pandèmia a Les Corts.

El Penya Esplugues té quatre partits jugats de cinc jornades celebrades, ja què en la primera jornada es va suspendre el partit davant el Lleida per un afectat de covid a l'equip lleidatà. Es setè a la taula amb 4 punts amb un partit guanyat a Mataró, un empat davant la Barceloneta i dos partits perduts, contra Segorbe i Industrias B.

El Manresa FS i el Penya Esplugues es van enfrontar per últim cop en lliga la temporada 2015-16, en aquesta categoria, amb victòria dels manresans per 2-5 a Esplugues i per 5-1 a Manresa. En aquella ocasió, l'Esplugues va perdre la categoria juntament amb el Pallejà, l'AEJ Riera, l'Esparreguera i el Montcada.

El precedent més recent, però, data del maig del 2018, quan els manresans recentment proclamats campions de lliga, varen caure als 1/4 de final de la Copa Catalunya a la tanda de penals (3-1) després d'empatar a cinc al final dels 40 minuts.

El Manresa FS afronta el matx amb normalitat absoluta, amb tretze jugadors de plantilla després de la incorporació de Gerard. Enguany, es permeten convocatòries de fins a catorze components. Josan ja està recuperat de la seva lesió i per tant Sito Rivera disposa de la totalitat d'efectius.

El conjunt manresà intentarà continuar amb bona dinàmica amb només el partit perdut a Segorbe a la segona jornada.