Escena

El Kursaal acollirà dissabte la comèdia «Els Brugarol» de Ramon Madaula

Es mantindran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant les representacions

per Redacció , 26 de novembre de 2020 a les 16:48 |
«Els Brugarol» s'interpretarà diumenge al Kursaal | Promocional
El teatre Kursaal acollirà aquest dissabte a les 20:00h l'espectacle Els Brugarol de Ramon Madaula, una comèdia sobre els llinatges familiars, la primera obra teatral que acull la sala gran en la setmana de la represa de l'activitat escènica després d'un tancament de 3 setmanes com a mesura per frenar la covid-19.

A cals Brugarol -família de l'alta burgesia catalana- la filla, l'Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. "-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit". Per l'Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d'argúcies i xantatges perquè l'Anna es faci enrere.


Ramon Madaula escriu i protagonitza aquesta comèdia familiar, amb grans dosis d'humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d'entendre el món en una societat on tots voldríem creure'ns un model de coherència absoluta. A l'escenari Ramon Madaula està acompanyat per Júlia Truyol i Jaume Madaula.

Les entrades per veure l'obra Els Brugarol tenen un preu de 20 euros i de 18 euros per als majors de 65 anys i amb Carnet Galliner, i de 6 euros per als menors de 25 anys, i es poden comprar tant a les taquilles com per internet.

 

Participació