Bages Turisme continua sortejant ampolles de vi per impulsar el consum als restaurants de la comarca

A més del consum de menjar per emportar, ara també s’hi inclouen les consumicions als establiments

Un dels restaurants que participen a la promoció
Un dels restaurants que participen a la promoció | Bages Turisme
Redacció
26 de novembre del 2020
Actualitzat a les 15:41h
Bages Turisme continua sortejant ampolles de vi amb DO Pla de Bages per incentivar el consum als establiments de restauració del territori, tant a domicili com al mateix local. Per participar-hi, cal fer una consumició mínima de 25 euros i omplir el formulari que apareix al web http://bagesturisme.cat/sorteigtastaajudaguanya/ conservant el tiquet físic, ja que serà necessari per anar a recollir el premi. Els propers i últims sortejos es faran els dies 30 de novembre, 7 i 14 de desembre.

En aquests moments hi ha una cinquantena de restaurants participants, repartits arreu de la comarca. La campanya, que porta per nom Tasta, ajuda i guanya, va iniciar-se a mitjans del mes d'octubre per donar suport als restaurants durant les setmanes en què van haver d'estar tancats al públic, ajudant-los a impulsar la venda de menús per emportar. Ara, amb la reobertura, la campanya continua i s'amplia també amb les consumicions que es facin a l'establiment.

La proposta vol aprofitar la situació per donar a conèixer la gastronomia i els vins del Bages, ajudant també els cellers a donar una sortida a les ampolles de vi que no s'han pogut vendre al sector de la restauració. Des de l'inici de la campanya, ja s'han repartit prop de 500 ampolles de vi.

La campanya ha estat consensuada amb el sector de la restauració a través del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages, Manresa Turisme i la DO Pla de Bages, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Productes de la Terra. Les persones guanyadores del premi poden recollir-lo a l'Oficina de Turisme de Manresa.