Pau Riba commemorarà els 50 anys del seu disc «Dioptria», divendres al Kursaal

Al concert estarà acompanyat de la banda de músics De Mortimers

Pau Riba portarà «Dioptria50» al Kursaal, divendres
Pau Riba portarà «Dioptria50» al Kursaal, divendres | Promocional
Redacció
26 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:05h
El molt apreciat LP Dioptria, de Pau Riba, considerat número 1 a Catalunya i un dels 10 millors a Espanya, ja té 50 anys i per commemorar aquesta efemèride, Pau Riba ha decidit tornar a muntar el repertori del doble disc en un concert com el que es veurà demà divendres, 27 de desembre a les 20.00 h a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa.

A Pau Riba l'acompanyaran a l'escenari un grup de base format pels seus músics del moment  -els  seus estimats companys de camí dels darrers anys, la banda De Mortimers. Amb aquesta prodigiosa banda de músics joves que tant serveixen pel rock'n'roll i el heavy metal com pel reciclatge i el so acústic, Pau Riba ha recreat l'espectacle amb el qual, l'any 70 -malgrat que havia sortit al mercat a finals del 69-, el disc va ser presentat al Price de Barcelona, creant una inesborrable i encara reverberant commoció.

‘Dioptria' segueix sent una de les joies de la discografia catalana i Pau Riba segueix defensant-lo amb tot el vigor, amb tot l'humor i amb tota la mala bava

Les entrades per assistir al concert Dioptria50 tenen un preu de 18€ (15€ majors de 65 anys i Carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys i escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d'11 a 13h i de 18 a 20.30h) o a http://www.kursaal.cat/.

Durant el concert s’aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l’aforament i l’ús de mascareta durant tota la funció.