Lleure

Manresa Turisme amplia la proposta «Orientació en família» a causa de la bona acollida de l'activitat

Més de 230 persones, repartides en grups bombolla, van participar en les tres primeres sessions

per Redacció , 26 de novembre de 2020 a les 13:02 |
Activitat d'«Orientació en família» a l'Anella Verda | AjM
Els propers 29 de novembre i 6 de desembre, Manresa Turisme, en col·laboració amb Dinàmic Guies i Anella Verda de Manresa, torna a programar dues sessions de la proposta Orientació en família que en aquesta ocasió farà un recorregut pel cingle de Roca Tinyosa i el regadiu de Viladordis.

Les tres passades sessions, al voltant de la Torre Lluvià, van tenir una molt bona acollida, amb un total de 60 grups bombolla de màxim 5 persones per grup, que es tradueixen en 231 persones. Més concretament, diumenge dia 15 de novembre van participar 21 grups (83 persones), dissabte 21 de novembre, 16 grups (56 persones) i diumenge 22 de novembre, 23 grups (92 persones).


En aquesta ocasió, la proposta es programarà només en diumenge, els dies 29 de novembre i 6 de desembre i farà un recorregut pel cingle de Roca Tinyosa i el regadiu de Viladordis, assequible a tots els públics, des del Santuari de la Salut de Vilardordis, amb sortides esglaonades des de les 9.30 h fins a les 13 h amb grups de màxim 5 persones. Per tal de garantir la seguretat i els aforaments, és imprescindible la reserva prèvia a través de www.manresaturisme.cat.

 

Participació