El programa «Cuina per sorpresa» del Canal Taronja, Premi Zapping de televisió de proximitat

És una coproducció amb la Residència Ibada de Navarcles i Castellgalí, realitzada per David Villarreal

Dues usuàries de la residència Ibada amb el premi Zapping
Dues usuàries de la residència Ibada amb el premi Zapping | Canal Taronja
Redacció
26 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:46h
El prestigiós Premi Zapping de televisió de proximitat ha estat enguany per al Canal Taronja Central amb el programa Cuina per sorpresa.

La gala, que en aquest 25è aniversari dels guardons s'havia de celebrar al Teatre Nacional de Catalunya va quedar suspesa degut a la covid-19, s'ha portat a terme aquest dimecres 25 de novembre de forma virtual i s'ha pogut veure pel canal de Youtube de l'Associació de consumidors i per la web de Televisió espanyola.

Els Premis Zapping reconeixen la tasca de les persones finalistes i guardonades, així com la feina de tantes entitats, empreses i particulars que han donat suport i han fet possible aquests  guardons a la qualitat audiovisual. Compten amb diferents categories de sèries televisives, actors, programes de divulgació, presentadors,... Els Premis Zapping volen fomentar la cultura i el respecte a l'espectador, especialment  en un any com aquest on la pandèmia ha fet tancar i suspendre actes, locals, hotels bars, restaurants i comerços. 

Cuina per sorpresa és una coproducció de Canal Taronja de televisió i la Residència Ibada de Navarcles i Castellgalí. Realitzat per David Villarreal uneix l'art de la cuina dels nostres avis amb xefs de cuina de casa nostra que han fet els seus plats amb els residents d'Ibada. El resultat és un programa de 25 minuts molt entranyable on les emocions combinades amb la gastronomia ens presenten un producte televisiu molt especial, diferent i innovador.

Els xefs i residents participants han estat Restaurant Muntané amb l'Hortènsia; Agustí Pastisser amb l'Adriana; Cal Carter amb la Pepita; Les voltes de Talamanca amb la Maria; Can Patoi amb en Carles; Can Ferrer amb la Maria; L'O amb la Pietat; La cuina d'en Tikus amb la Maria Glòria; El Canonge amb la Concepción; el Kursaal amb la Montserrat; Restaurant l'Ermitanet amb el Manuel; Restaurant Roqueta amb l'Àngels i Restaurant Aligué amb l'Elvira.