El secretari d'Empresa i Competitivitat participa a una jornada dels empresaris del polígon de Salelles

Abans de l'acte s'ha fet un test d'antígens massius PCR a tots els assistents

Esmorzar d'empresaris del polígon de Salelles
Esmorzar d'empresaris del polígon de Salelles | AjSSG
Redacció
25 de novembre del 2020
Actualitzat a les 15:49h
El secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer, ha estat present aquest dimecres a la IV Jornada d'empresaris del Polígon de Salelles, a Sant Salvador de Guardiola, i ha expressat el seu suport a totes les empreses del polígon així com les ganes de fer projectes en comú per tenir més força i poder aconseguir més ajuts econòmic per part de la Unió Europea. 

L'esmorzar empresarial ha tingut lloc a la seu de Cafès del Bages de Salelles a les 10 del matí i s'ha allargat fins a les 12 del migdia. Ha sigut una jornada molt ben valorada pels empresaris del polígon. Hi han assistit representants de F2 Servid, Bages Pack, Bagesset, Cafès del Bages, Restaurant Salelles, Masats, Boncompte (Gasolinera), Aerobic and Fitness, Espècies Teixidor, Plasticbages, Tecni-modelatge Innovació, Laboratorios Ismar i Edgleu House.

Abans d'obrir la sala s'ha fet un test d'antígens massius PCR a tots els assistents per descartar si hi havia algun positiu i l'acte ha estat obert per Georgina Mercadal, alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola.

Ferrer ha explicat els eixos que Europa planteja a les Pimes per a programes de suport, i que serà a través de la Generalitat que s'obriran les convocatòries perquè les empreses s'hi puguin adherir.