L'Escola Montserrat de Sant Vicenç estableix una col·laboració estable amb la coach Maria Batet

Batet farà acompanyament a l'equip docent però també intervindrà en algunes classes amb sessions d'entrenament creatiu

Dani Mauriz i Maria Batet
Dani Mauriz i Maria Batet | Escola Montserrat
Redacció
25 de novembre del 2020
Actualitzat a les 8:54h
Maria Batet és emprenedora, experta en creativitat i un referent en l'àmbit docent. Des d'aquesta setmana, forma part de l'equip de l'Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, especialitzada en Formació Professional, amb l'objectiu d'aportar un plus d'innovació i creativitat a les aules del centre. Batet treballarà en tres línies estratègiques principals: assessorar l'equip directiu i docent, fer coachings individualitzats a alguns docents que vulguin implicar-se en aquest procés, i fer intervencions a les aules amb sessions d'entrenament creatiu.

L'equip de l'Escola ja ha participat en diverses sessions formatives amb Maria Batet de les quals, segons expliquen des de Direcció, “sempre n'hem tret nous coneixements i idees per millorar les nostres classes”. Per això, el centre s'ha plantejat una col·laboració molt més estreta i de llarga durada amb l'experta en creativitat, amb l'objectiu de continuar portant innovació i noves maneres de fer a les aules de l'Escola, per tal d'aconseguir un procés d'aprenentatge el màxim de pràctic i motivador  per als alumnes.

Batet s'ha especialitzat els darrers anys en pensament creatiu, facilitació d'equips, ús de metodologies visuals per fer visible el pensament i l'aprenentatge, en l'acompanyament d'equips com a coach, i en buscar la millor manera per ensenyar i motivar a través de les pantalles.