L'Ateneu la Sèquia fa 10 anys, canvia d'imatge i inicia una campanya d'ampliació de socis

Per continuar fent millores a l'espai i tenir recursos a punt per aquelles iniciatives socials d'emergència que calgui activar

Nou logotip de l'Ateneu popular la sèquia de Manresa
Nou logotip de l'Ateneu popular la sèquia de Manresa | Ateneu la Sèquia
Redacció
24 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:16h
L'Ateneu Popular la Sèquia ha complert 10 anys i ha aprofitat l'efemèride per fer un canvi d'imatge i adaptar el seu logotip a gustos més actuals. A més, l'Ateneu, que acull a les seves instal·lacions del carrer Amigant una desena llarga d'entitats i col·lectius populars de la ciutat, ha iniciat una acció encaminada a ampliar la seva base de socis per continuar "fent millores en la infraestructura de l'espai i tenir uns recursos a punt per aquelles iniciatives socials d'emergència que calgui activar".

L'Ateneu considera que en el moment de crisi actual, més que mai, és quan cal un teixit de suport fort que impliqui la ciutadania. Ser soci de l'Ateneu implica una única quota a l'any, amb certa flexibilitat, que permet seguir amb les millores a l'espai i tenir recursos per fer front a situacions d'emergència sempre des d'un punt de vista col·laboratiu i de suport mutu.