Santpedor En Comú Podem es mostra contrària als canvis a la mobilitat que proposa l'equip de govern

Els Comuns demanen al govern municipal que reconsideri la seva postura i iniciï consultes amb els actors implicats

Redacció
24 de novembre del 2020
Actualitzat a les 9:08h
Santpedor En Comú Podem considera "precipitada" la proposta presentada pel govern municipal per modificar la mobilitat de la zona nord-est del municipi, que creuen que comporta "més inconvenients que beneficis", especialment pel veïnat del carrer Pep Ventura, "que veurà incrementada la circulació de vehicles tan pel pas del bus com per part dels vehicles que actualment passaven per carrer Francesc Macià, a l'esdevenir últim d'un únic sentit. Els Comuns recorden que el carrer Pep Ventura és un carrer "estret que fa cantonada amb la carretera de Castellnou dificultant així el gir dels autobusos per accedir a aquest carrer".

El grup municipal assegura que "no entén" el canvi d'ubicació de la parada del bus del carrer Joan Miró-Escola Llissach a la Ronda de Sant Pere. "La parada actual és propera a la residència de Gent Gran L'Onada, la mateixa Escola Llissach, l'Escola Riu d'Or i el Centre Històric de la Vila, mentre que la proposta d'una parada a la Ronda de Sant Pere es localitzaria en una zona poc habitada i que, a més a més, suposa un augment del temps de trajecte de l'autobús", afirma.

Santpedor En comú Podem demana a l'equip de govern "que reconsideri la proposta i que iniciï un debat públic amb els diferents actors implicats (veïns i veïnes, comerciants, comunitat educativa, etc) per tal d'elaborar un pla de mobilitat sostenible que prioritzi els trajectes a peu i el transport públic".

La formació dona suport a la recollida de signatures d'alguns veïns del municipi estan fent per revertir la proposta de l'Ajuntament de Santpedor.
Arxivat a