Lowing dona els electrodomèstics per als tres nous pisos de la Fundació del Convent de Santa Clara

La botiga i la fundació han fet la presentació de la donació aquest dilluns

Sor Lucía Caram i Jordi Martínez amb els electrodomèstics donats
Sor Lucía Caram i Jordi Martínez amb els electrodomèstics donats | FCSC
Redacció
23 de novembre del 2020
Actualitzat a les 20:38h
La botiga d'electrodomèstics Lowing de Manresa ha donat a la Fundació del Convent de Santa Clara les neveres, rentadores i microones per als tres darrers pisos que ha llogat la fundació i que així les famílies puguin gaudir del benestar que es mereixen.

L'acte de presentació s'ha fet aquest dilluns al mateix comerç amb Sor Lucía Caram i Jordi Martínez, gener de l'empresa, just a les portes d'una nova edició del Black Friday.

En l'acte de lliurament, Sor Lucía ha explicat que Lowing, des de la seva obertura, al novembre del 2013, fa set anys, no ha deixat d'ajudar a la fundació en el seu programa d'habitatge, que compta amb 27 pisos, en la majoria dels quals Lowing ha aportat electrodomèstics.

"No es una novetat que Lowing ens ajudi a ajudar, però es una bona noticia que després de tants anys, malgrat les dificultats i la suma d'habitatges, mai no hem trobat un no del Jordi Martínez. A més, ell mateix s'ha cuidat moltes vegades de buscar complicitats amb altres empreses per ajudar a la Fundació", ha afirmat Caram.

Per la seva banda, Jordi Martínez ha agraït a la Fundació del Convent de Santa Clara la feina que fa a la ciutat a favor de les persones i ha volgut renovar "el compromís de Lowing amb els manresans i manresanes i amb les persones que avui pateixen més a causa de la crisis provocada per la Covid".