Valentí Fuster pronunciarà una conferència sobre salut a Cardona

Redacció
18 de gener del 2010
Aquest dijous dia 21 de gener el reconegut cardiòleg Valentí Fuster impartirà a Cardona una conferència sota el títol "Salut i futur". La intervenció de Fuster, que se celebrarà al teatre Els Catòlics a partir de les 18:30, s'emmarca dins el conjunt d'activitats incloses en el denominat Programa Sí que impulsa el mateix Fuster.

El Dr. Fuster, que actualment dirigeix l'Institut de Cardiologia Hospital Mont Sinaí de Nova York, centrarà la seva xerrada en valorar la importància de promoure un estil de vida saludable que contribueixi a millorar la salut cardiovascular.

El programa, destinat a fomentar els hàbits de vida saludables en el sí de la societat i, sobretot entre els més joves, s'ha dut a terme ja a Colòmbia, entre més de 6.000 escolars de la ciutat de Bogotà, i actualment s'està executant als centres educatius de Cardona i en una escola de Madrid.

L'objectiu d'esdevenir un programa de referència en l'educació i la formació per un estil de vida saludable, en especial entre els joves. Fomentar una bona alimentació, promoure la pràctica de l'esport i prevenir el consum de drogues són els punts d'atenció principal del Programa Sí que ja porta prop de 4 mesos desenvolupant-se a les 3 escoles de primària de Cardona: CEIP Mare de Déu del Patrocini, Col.legi Mare de Déu del Carme i CEIP Joan de Palà.
Arxivat a