Santpedor proposa llançar a la paperera els masclismes en el dia contra la violència de gènere

També promourà microteatre a l'Institut per arribar als més joves

Campanya contra la violència masclista a les papereres de Santpedor
Campanya contra la violència masclista a les papereres de Santpedor | AjStp
Redacció
23 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:01h
L'Ajuntament de Santpedor commemorarà dimecres 25 de novembre el dia internacional contra la violència de gènere amb iniciatives que pretenen conscienciar tothom de la necessitat d'eradicar els masclismes del nostre dia a dia.

En aquest sentit, l'Ajuntament s'ha adherit a la campanya de l'Institut Català de les Dones (ICD) que porta per lema Diposita aquí el teu masclisme i que consisteix a enganxar adhesius amb aquest lema a totes les papereres del poble. Una iniciativa que segons la regidora d'Igualtat, Múria Martínez Amat, "busca primer de tot que es reconeguin les actituds masclistes i així es puguin desmuntar per llençar-les ni que sigui simbòlicament a la paperera". Aquesta campanya ja està en marxa i aquest cap de setmana, les papereres ja lluïen els adhesius de color lila amb el lema de la iniciativa.

També per arribar als més joves, aquest dimarts es faran a l'Institut representacions de microteatre. Es tracta d'escenes curtes on es mostra com, malgrat el treball feminista i la lluita per la igualtat, encara avui hi ha violència i fins i tot assassinats per violència de gènere. El microteatre és a càrrec de les actrius Annabel Totusaus i Judit Saula de Temps d'espera.

Dimecres a les 12 del migdia i altre cop a les 19:30h es farà una concentració a la plaça Gran-U d'octubre amb lectura del manifest.
Arxivat a