Treball

El Consell Comarcal contractarà quatre joves en atur amb un contracte laboral de sis mesos

En el marc del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya, s'incorporaran per millorar la seva ocupabilitat i adquirir aptituds i competències

per Redacció , 23 de novembre de 2020 a les 15:39 |
El Consell Comarcal del Bages incorporarà el proper mes de desembre quatre joves en situació d'atur en el marc del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Els joves treballaran durant sis mesos amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i donaran suport a diferents àrees del Consell Comarcal. Han de tenir entre 18 i 29 anys, estar inscrits al SOC com DONO (demandants d'ocupació no ocupats) i donats d'alta al programa de Garantia Juvenil com a beneficiaris (no poden estar estudiant ni treballant). El darrer requisit que han de complir és acreditar el nivell C de català o fer l'examen de nivell.

Quatre perfils diferents


Els perfils dels joves contractats (tres perfils tècnics i un administratiu) permetran la realització de diferents tasques de suport a les àrees d'Educació, Cultura i Joventut i Serveis Financers. Finalment, dos perfils s'incorporaran al Servei d'Inclusió Social.

Informació i contacte


Totes les persones joves que tinguin interès a optar a aquesta convocatòria (pendent d'aprovació per part del SOC) trobaran les bases amb la informació i la instància específica per enviar la documentació a l'apartat https://www.ccbages.cat/tramits/. El termini per presentar la documentació finalitza el proper dijous 26 de novembre. Davant de qualsevol dubte us podeu adreçar a la Referent d'Ocupació Juvenil del Bages a través del correu electrònic grauba@ccbages.cat.

Finançament de les contractacions

Les quatre contractacions en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya estan subvencionades per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020 amb un cofinançament del 91,89%. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil. 

 

Participació