Solidaritat

L'Arbre dels Somnis portarà 65 regals de Nadal a infants de famílies vulnerables del Bages

Qui vulgui col·laborar pot participar-hi a la xarxa d'oficines de CaixaBank

per Redacció , 23 de novembre de 2020 a les 12:48 |
Imatge de la campanya de l'Arbre dels Somnis | CaixaBank
CaixaBank amb la fundació del Convent de Santa Clara han engegat aquest dilluns la tercera edició de l'Arbre dels Somnis al Bages i al Moianès, i amb altres entitats i fundacions a la resta de comarques del país.

L'Arbre dels Somnis pretén que cap infant no es quedi sense regal durant les festes de Nadal. La mecànica de la col·laboració és senzilla: els infants, a través de les entitats col·laboradores han escrit una carta que, en el cas de la comarques del Bages, Osona i el Berguedà, estaran penjades a les boles dels arbres que es troben en la seixantena d'oficines que el ban té a les tres comarques.


Els empleats o clients de l'entitat poden agafar alguna d'aquestes boles i anar a buscar el regal que demana l'infant i tornar-lo a portar a l'oficina perquè li sigui lliurat. A la Catalunya Central s'han recollit un total de 165 cartes, 65 de les quals entre el Bages i el Moianès.

Jaume Massana, director territorial de CaixaBank, ha explicat que la interacció que es crea entre qui fa la col·laboració i l'infant "supera la simple donació o col·laboració, ja que qui col·labora va a comprar el regal en qüestió i el torna a l'oficina perquè sigui lliurat a l'infant".


Sor Lucía Caram, responsable de la Fundació del Convent de Santa Clara, ha demanat la col·laboració de tothom perquè "els nens siguin nens" i també visquin aquests moments de màgia més enllà de cobrir les necessitats diàries. De fet, Caram ha destacat que enguany els nens demanen més coses de necessitat diàries: "ens demanen jerseis i bambes, coses que noten que falten a casa".

La campanya a les oficines de CaixaBank comença aquest dilluns i s'allargarà fins al proper 11 de desembre.

 

Participació