El BAXI Manresa sorteja samarretes de l'equip i altres objectes per La Marató de TV3

Els abonats ja poden comprar números per al sorteig de la samarreta del seu jugador favorit

Redacció
23 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:51h
Samarretes dels jugadors per a sortejar
Samarretes dels jugadors per a sortejar | Bàsquet Manresa
El BAXI Manresa col·labora un any més amb La Marató de TV3 a través de l'entitat Manresa per la Marató. Com que ara per ara no hi ha públic al Nou Congost, es farà un sorteig on-line de les samarretes de tots els jugadors i altres objectes que s'aniran descobrint mentre duri la campanya.

Ja es poden comprar a la botiga virtual del club números per entrar al sorteig de la samarreta del jugador preferit. Com més números compri un participant, més probabilitats de premi hi haurà.

A banda de les samarretes del primer equip, s'aniran afegint altres objectes relacionats amb l'equip que es sortejaran entre tots els compradors de butlletes, siguin del jugador que siguin.

Aquesta col·laboració es porta a terme com és habitual des de fa anys, entre el BAXI Manresa i Manresa per la Marató, l'entitat que aglutina els actes que es fan a la capital del Bages en solidaritat amb la Marató de TV3.

Mecànica dels sortejos

Les col·laboracions amb la Marató es fan a través de la compra de números per un sorteig a la botiga web del Bàsquet Manresa.

El preu de cada número serà de 5 euros. Amb cada compra d'un número, els compradors rebran un correu electrònic en el marge de 72 hores laborables en què obtindran el seu número pel sorteig de la samarreta que triïn i un segon número per un altre sorteig on es donaran diversos premis més, que s'aniran descobrint durant els propers dies.

La venda de números acaba el proper 18 de desembre a les 12 del migdia. El sorteig es farà davant notari el mateix 18 de desembre a les 7 de la tarda.

S'anunciaran els guanyadors a les xarxes socials del club i el club s'hi posarà en contacte per correu electrònic.

Els diners recaptats es donaran a La Marató de TV3 a través de l'entitat Manresa per la Marató.
Arxivat a