Residus

Sant Fruitós proposa diferents tallers en el marc dels actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció dels Residus, que se celebra del 21 al 29 de novembre, gira enguany entorn dels residus invisibles

per Redacció , 23 de novembre de 2020 a les 10:47 |
Sant Fruitós proposa, entre d'altres, un taller de manualitats | AjSFB
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s'adhereix un any més a la Setmana Europea per a la Prevenció dels Residus que enguany vol donar a conèixer els residus invisibles, aquells que es generen durant el procés de fabricació d'un producte i que sovint no es poden reciclar i acaben a l'abocador.

Enguany, a causa de les restriccions a causa de la Covid-19, els diferents actes que es duien a terme durant la setmana no podran celebrar-se de forma presencial i és per aquest motiu que el consistori ha preparat diferents tallers virtuals perquè els més petits de casa puguin fer les seves creacions reutilitzant materials que a l'abast.


Aquests tallers van a càrrec de Marisa Jorba, d'Irregular Stone, qui ja ha estat l'encarregada en les darreres edicions de la Refesta d'ensenyar als més petits a fer diferents treballs manuals amb materials que tots podem tenir a casa.

Des de l'Ajuntament s'han preparat 3 tallers:


- Elabora la teva joguina de Coronavirus
- Fes un titella per Nadal
- Fem figures amb pasta de sal

El primer dels tallers ja està disponible al canal de Youtube de l'Ajuntament.

El dimarts 24 es podrà visualitzar el segon taller i el dimecres 25 el treball manual amb pasta de sal. Totes les famílies que ho desitgin poden fer arribar les fotografies de les seves creacions per correu electrònic a sfb.comunicacio@santfruitos.cat.

A banda d'aquestes propostes, també es poden trobar diferents jocs i dinàmiques al web de la setmana de la prevenció de residus.

 

Participació