El Montepio prorroga el termini del premi d'àlbum infantil il·lustrat fins al 31 de gener

Els contes han d'anar adreçats a infants entre 3 i 6 anys i han d'estar relacionats amb el transport, la mobilitat o la conducció

Redacció
23 de novembre del 2020
Actualitzat a les 8:54h
El primer Premi Montepio d'Àlbum Infantil Il·lustrat convocat pel Montepio, amb la col·laboració de Pagès editors, ha prorrogat el termini d'entrega de les obres fins al 31 de gener, per facilitar la participació en l'actual context de restriccions a causa de la pandèmia sanitària.

El certament vol fomentar la solidaritat, el civisme, la igualtat de sexes i generacions, el respecte cultural i la sostenibilitat ambiental. Poden optar al premi totes les obres il·lustrades de qualsevol temàtica relacionada amb la mobilitat, el transport o la conducció cívica de vehicles. El conte ha d'anar adreçat als infants més petits, dins de la franja aproximada d'edat entre els 3 anys i els primers lectors.

Cal que les bres siguin escrites en llengua catalana, amb un mínim de 32 pàgines i un màxim de 64 (incloent il·lustracions i text). S'han de presentar en suports flexibles (paper, cartró, etc.) i també en format digital.

Els treballs aspirants al premi s'han de fer arribar al Montepio (Plaça Sant Jordi, de Manresa). Tots els detalls i les bases del concurs es poden consultar a www.montepio.cat

El premi té una dotació econòmica de 1.500 euros, com a avançament per la cessió dels drets d'edició en exclusivitat a Pagès editors, per a la seva publicació, amb el corresponent contracte d'edició.