El Manresa FS fa un partit molt complet a Dènia i s'emporta la victòria (2-6)

Cal destacar els quatre gols que ha aconseguit Asis

21 de novembre del 2020
Actualitzat el 22 de novembre a les 18:05h
El Manresa FS ha diputat un patit molt complert a Dènia on ha guanyat per 2-6. El conjunt de Sito Rivera no ha baixat la intensitat i concentració en cap moment del partit, fins i tot amb el resultat favorable. Això ha comportat que en tot moment els locals tinguessin dificultats per trobar el camí del bon joc.

Ja només començar, Noguera ha establert el primer gol del partit tot i que els locals han empatat ràpidament. Ha estat en el marge de quatre minuts quan els manresans han aconseguit quatre gols consecutius desbordant al rival i deixant un parcial de 1-5 encara a 10 minuts per finalitzar el primer temps. En aquest poc marge de temps, els del Bages deixaven el partit molt de cara. Eren molt bones sensacions i més encara quan Asis ha fet el sisè sol davant el porter local desprès que el Dènia perdés la pilota en un contracop.

Al descans i amb aquest resultat tan favorable per als bagencs, s'ha reprès el joc amb una segona part controlada pels manresans i només amb un sol gol que ha estat aconseguit pel local Nico. Últim intent dels de Dènia a l'optar al joc de cinc amb porter-jugador els últims cinc minuts de partit sense cap incidència a remarcar mes.

Cal destacar els quatre gols d'Asis i les aturades en moments claus de Adil. Aquest fet ha comportat que els locals no poguessin estar dins el partit en cap moment. El proper partit, dissabte al Pujolet davant Penya Esplugues a les 6 de la tarda.

CFS Mar Denia: Roque, David Jaen, Nico, Luis i Curro; Omar, Toni, Tarín, David, Javi, Ferran i Sergi.

Manresa FS: Adil, Noguera, Eric Castillo, Asis i Corvo; Santa, Nil, Josan, Pep Costa,Muñoz, Manu i Arnau.

Col·legiats: Antonio Vallverdú i Mario Lozano

Gols: 0-1 Noguera m 1, 1-1 Omar m 2, 1-2 Asis m 6, 1-3 Santa m 6, 1-4 Asis m 9, 1-5 Asis m 10, 1-6 Asis m 14, 2-6 Nico m 35.