Violència masclista

Monistrol de Montserrat fa actes pel Dia contra la violència masclista adaptats a la Covid

He editat i publicat dos vídeos sobre el tema

per Redacció , 21 de novembre de 2020 a les 10:45 |
Lona contra la violència domèstica a la façana de l'Ajuntament | AjMdM
Com cada any, el mes de novembre és el Mes de la Dona a Monistrol de Montserrat.
Enguany hi havia programats una sèrie d'actes que malauradament no s'han pogut dur a terme degut a les últimes afectacions de la Pandèmia derivada de la Covid 19.


De totes maneres, l'equip de govern ha considerat oportú igualment trobar la manera de seguir fent un homenatge a les dones i mostrar el suport i solidaritat a les víctimes de la violència masclista.

Els actes d'aquest any han estat la il·luminació de la Bestorre de color lila durant els darrers quinze dies del mes de novembre i la col·locació d'una lona impresa de grans dimensions a la façana de l'Ajuntament.


També s'ha fet la producció i edició de dos vídeos que s'han penjat al lloc web de l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat. Un dedicat a la postura de l'Ajuntament vers el tema Monistrol diu No i l'altre amb el manifest del dia contra la violència a les dones que es commemora el dia 25 de novembre, amb el desig que la societat sigui cada vegada més justa i es redueixin fins arribar a zero les agressions que segueixen patint les dones avui en dia, siguin del tipus que siguin.

 

Participació