Cardona organitza activitats per als drets dels infants i contra la violència de gènere

Amb activitats al llarg del que queda de mes

Redacció
20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 15:55h
L'Ajuntament de Cardona, a través de la regidoria d'Igualtat i Educació, i amb la col·laboració de Serveis Socials i la ludoteca municipal, organitzen diverses activitats en el marc del Dia Universal dels Drets dels Infants, que es commemora aquest divendres. Les activitats, adreçades als tres centres educatius d'infantil i primària del municipi, consten d'una lectura de contes a càrrec de Marta Campos, responsable de la ludoteca municipal, que conviden a l'alumnat a reflexionar sobre els drets dels infants i de les persones.

Activitats per al 25-N, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Per altra banda, des de l'àrea d'Igualtat, i amb la col·laboració de la dinamitzadora juvenil, s'han organitzat diverses activitats per la commemoració del 25-N. Començarà el dilluns 23 de novembre, amb el muntatge de l'iceberg sobre la violència masclista, ja usat l'any passat, a davant de l'Ajuntament per visibilitzar la campanya. El dimarts 24, al matí, continuarà amb una campanya de l'Institut Català de les Dones, Diposita aquí el teu masclisme, una activitat adreçada a l'alumnat de secundària dels dos centres educatius de Cardona.

Finalment, el 28 de novembre, d'11h a 13h, es farà un taller virtual d'introducció a l'autodefensa feminista, adreçat a noies i dones a partir de 16 anys, a càrrec de Karin Konle, i que cal inscripció prèvia a participacio@cardona.cat.

Els actes pel 25-N posaran punt i final dilluns 30 de novembre amb un taller a les escoles, de 9h a 13h, per promoure la igualtat de gènere i trencar amb els estereotips de gènere. A càrrec de Clara Gavaldà, s'adreçarà a l'alumnat de 2n de Primària dels tres centres educatius de la vila.
Arxivat a