L'Ajuntament del Pont de Vilomara donarà ajuts directes als establiments afectats per la Covid-19

El ple va aprovar per unanimitat una ampliació de la partida en 15.500 euros

Redacció
20 de novembre del 2020
Actualitzat a la 13:14h
Ajuntament del Pont de Vilomara
Ajuntament del Pont de Vilomara | GSV
Dilluns passat l'Ajuntament del Pont de Vilomara va celebrar una sessió del ple on, entre altres, es va aprovar la proposta de modificació del pressupost municipal que va presentar l'qquip de govern (PSC), entre les que hi havia la creació d'una partida de 15.500 euros destinada a ajudar als establiments del municipi que han hagut de fer front a aquest segon tancament de l'activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Aquests ajuts aniran destinats a bars, restaurants, centres d'estètica, cafeteries i similars que s'han vist obligats a tancar a causa del decret de 15 d'octubre.

Aquests ajuts es divideixen en dues tipologies, per una banda els establiments que han hagut de tancar completament la seva activitat; com son els bars, restaurants i els centres d'estètica, i per altra banda els que han hagut de tancar parcialment l'establiment, com és el cas de les cafeteries, tenint en compte que la totalitat de les cafeteries existents a la població estan situades a l'interior de forns de pa.

Aquests ajuts directes, a fons perdut, proposats per l'Equip de Govern i que van ser aprovats per unanimitat al ple de l'Ajuntament seran d'una quantitat de 1.000 euros per a bars, restaurants i centres d'estètica i de 500 euros per a cafeteries i similars. 

Per tal d'accedir a aquests ajuts caldrà que els interessats i interessades facin la sol·licitud a l'Ajuntament, seguint les bases aprovades, per tal que, en poc temps, vegin ingressat l'import corresponent al seu compte corrent.

Amb aquests ajuts, l'Ajuntament podrà donar suport als establiments per afrontar les despeses que han tingut i que, tot i la baixada de facturació, han hagut d'afrontar igualment.