El Manresa FS viatja a Dènia amb la voluntat de seguir al capdamunt de la taula

Jugaran dissabte a la tarda

Redacció
20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 10:13h
Desprès de la importantíssima victòria al Manresa FS a la pista de la Barceloneta, ela bagencs visiten terres alacantines per enfrontar-se al Mar Dènia, dissabte a les 4 de la tarda.

El conjunt groc té tres punts a la classificació, del partit que va guanyar a casa seva davant la Barceloneta per 3 gols a 1. En la resta de partits va inaugurar la competició perdent a Dènia davant Industrias per 2 gols a 5. Després va sortir golejat de Sabadell davant Natació per 11-1 i en l'última jornada a Lleida va caure per la mínima diferencia de 3 gols a 2. Hores d'ara es penúltim a la classificació d'aquest subgrup amb 20 gols encaixats, l'equip que més n'ha rebut.

En la temporada passada, Mar Dènia, en el moment d'aturar-se la lliga per la Covid, era quart pel baix de la taula a tres punts de la permanència amb 23 partits jugats com la resta d'equips. Al no haver-hi descensos en una competició no finalitzada s'ha mantingut a la categoria de bronze.

Pel que fa al Manresa FS, viatja aquest divendres a la tarda amb la totalitat de la plantilla excepte la baixa del porter Aleix suplerta pel juvenil Arnau Pérez i amb el dubte de Josan. Al jugador li queda poc per la seva definitiva recuperació però ha estat convocat per viatjar.

La victòria a la Barceloneta li ha donat als manresans molta confiança. Hores d'ara són tercers amb 9 punts i amb nomes un partit perdut, el de Segorbe.

Lidera el subgrup, Natació Sabadell amb 12 punts i Segorbe es segon amb 9, els mateixos que els manresans.