Piscines

Les Piscines Municipals de Manresa passaran a dir-se Piscines Municipals Manel Estiarte i Duocastella

Aquest dijous, el ple de l'Ajuntament de Manresa ha donat compte dels tràmits de procediment administratiu necessaris perquè ben aviat es canviï el nom

Piscines Municipals de Manresa | Sílvia Rius
per Redacció, 19 de novembre de 2020 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous, 19 de març, el ple de l'Ajuntament de Manresa ha dut a terme els tràmits de procediment administratiu necessaris perquè ben aviat les piscines Municipals de Manresa portin el nom del nostre il·lustre esportista Manel Estiarte Duocastella. 

El Club Natació Minorisa mostra la seva satisfacció pel desenvolupament dels tràmits corresponents per a nomenar les piscines municipals com a Manel Estiarte i Duocastella, en reconeixement a la trajectòria extraordinària del waterpolista internacional sorgit a les files del Club Natació Manresa. 


El Club Natació Minorisa està impulsant des del proppassat més de març una campanya per buscar adhesions per tal de posar el nom de les piscines municipals Manel Estiarte, l'esportista més rellevant de la ciutat.

Aquesta campanya ja compta amb més de 300 entitats i persones que han donat suport a un manifest que recull la voluntat que, un equipament esportiu de la ciutat referent, com ho són les piscines, quedi associat al campió olímpic i del món manresà. 


La iniciativa pretén també que el fet que un esportista pugui quedar associat a un equipament esportiu té una projecció molt important en públics significatius, ja que en aquest cas les piscines municipals de Manresa són utilitzades i visitades per milers d'esportistes i afeccionats d'arreu.

En el ple de desembre s'aprovarà de forma definitiva la proposta tot esperant el seu recolzament per la majoria dels regidors.

 

Participació